Societatea produce in principal:
struguri pentru vin:
struguri pentru masa:
 • Chasselas D'ore
 • Muscat Hamburg
 • Moldova


 • Sunt struguri cu miezul carnos, crocant, indeajuns de mustos si au seminte mici si putine. Deasemenea au un raport echilibrat intre zaharuri si aciditate care variaza intre 3 si 6 (14-20gr zahar/100cm3, 3-6gr aciditate/1000cm3) Soiurile de mai sus indeplinesc si cerinte de productivitate (peste 15.000kg/ha). Pastrarea peste iarna a strugurilor de masa o facem in canitati micii si in conditii casnice. Pentru pastrarea de tip industrial nu dispunem de surse financiare pentru a investi in crearea de conditii la care se adauga concurenta strugurilor, veniti din tari cu traditie si conditii prielnice iarna.

  Cereale:
  Pe suprafata de 22ha arabil cultivam in alternanta - grau, porumb, orz. Deoarece cele doua culturi (grau si porumb) sunt produse la ...... in tara noastra, si din 2006 nu vor mai primi nici subventii, studiem posibilitatea de a trece spre cultura plantelor tehnice (in principal rapita pentru producerea .......) in situatia cand in zona va lua nastere fabrica de prelucrare.

  Ca produse secundare mai producem:
 • nutreturi
 • fructe de padure
 • lemne de constructie


 • Perimetrul societatii este traversat de paraul Oreavu(torent periodic cu un debit mare in timpul ploilor si a dezghetului) si care in timp a produs degradari a malurilor prin crearea de meandre si inundarea terenurilor riverane.
  Pentru inlaturarea acestor neajunsuri in perioada 1994-2004 societatea a investit mult in crearea unei perdele de protectie (salcam si ulm) cu suprafata de 11 ha, suprafata care la ora actuala este o adevarata padure. Deasemenea s-au escavat 600m pentru indepartarea albiei eliminand meandrele dese care incetineau viteza apei producand inundatii.
  Prin aceasta impadurire s-a reusit consolidarea malurilor, evitarea inundarii terenurilor invecinate si crearea unui microclimat prielnic animalelor salbatice si pasarilor (iepuri, vulpi, fazani, etc).
  Ajunsa la maturitatea de exploatare si mai ales pentru rarirea arborilor societatea poate trece la punerea in valoare economica in conformitate cu legea 31/200_ prin comercializarea produselor rezultate (lemn constructie).